Flyere ieftine

Flyere ieftine si pliante - cmyk fogra 39

Solutia optima vine de la noi cei din tipografie bucuresti cu o experienta de peste 10 ani in tipar flyere ieftine si pliante publicitare la cele mai bune preturi din Romania. Te poti convinge de preturile noastre vizitand site-ul nostru si accesand listele disponibile atat la flyere ieftine si pliante ieftine cat si la carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, reviste, cataloage, meniuri restaurant, afise publicitare si altele. Livrare gratuita in toata tara!

Am optimizat costurile astfel incat tu sa beneficiezi de cele mai bune oferte existenta la ora actuala pe piata romaneasca, in ceea ce priveste printul digital sau offset. Raportul calitate pret este reusit iar de acest lucru te vei convinge singur inca de la prima comanda. Hartia pe care tiparim flyere ieftine este de 130gr. lucioasa dar la cerere in functie de necesitati, putem tipari pe toata gama de gramaje existente in prezent, incepand cu hartie de 60gr si pana la carton de 300-350gr mat sau lucios. Asadar, fie ca vrei sa tiparesti fleyre sau pliante, fie ca vrei niste carti de vizita, mape de prezentare sau afise, avem stocuri de hartie pentru fiecare produs in parte.

Lista de preturi la flyere ieftine si pliante

Acceseaza link-urile de mai jos si vei ateriza direct pe pagina cu listele de preturi practicate de tipografia noastra din bucuresti dedicata in special utilizatorilor de flyere sau pliante publicitare. Avem preturi incepand de la formatele a6 si a5 pana la formatul de pliant a4 sau a3 impaturit in doua sau trei parti. Iar la cerere realizam si produse atipice.


Cum comand flyere ieftine sau pliante?

Poti trimite rapid un email pe adresa: office.flyere@gmail.com mentionand cantitatea dorita, adresa de livrare si numarul de telefon la care sa sune curierul nostru iniante de livrare. Comenzile nu se pot efectua telefonic decat daca ai deja grafica pentru produsul dorit spre tiparire, altfel, design-ul flyerelor si al pliantelor nu se poate face telefonic, ci doar in scris pe email, prin schimb de imagini si text intre tine si graficienii nostri. Pentru informatii suplimentare sau comenzi, cel mai indicat este emailul deoarece graficienii vor copia textul tau sau vor urgenta raspunsul, fara sa mai piarda timpul la telefon. Din experienta noastra, am observat ca putem procesa mai multe comenzi daca ele vin pe email decat telefonic unde de multe ori discutiile se termina mai greu.

Transport si plata flyere ieftine si pliante

Dupa ce este tiparita comanda ta de flyere ieftine sau pliante publicitare, urmeaza sa se ambaleze corespunzator iar in final, firma de curierat cu care colaboram www.bookurier.ro va trimite un agent sa ridice coletele care pleaca de la noi. In Bucuresti 99% din colete ajung a doua zi la clientii nostri, iar in tara in cel mult 48 de ore de la ridicare. Plata se face ramburs la primirea coletului pentru sumele ce sunt sub 500 lei. Sumele care depasesc 500 lei, se vor achita in avans 50% iar restul la livrare.

In ce format se trimit fisierele

Folosim softuri uzuale in realizarea graficii sau a printurilor digitale sau offset cand este vorba de flyere sau pliante si nu numai. Softuri precum Corel Draw, Adobe Photoshop sau Illustrator ne sunt parteneri ideali in demersul afacerii noastre. Mai jos poti vedea lista de formate in care ne poti trimite grafica sau fisierele pe care le ai la dispozitie:
 • .cdr (pentru cei care folosesc Corel Draw)
 • .psd (pentru cei care folosesc Photoshop)
 • .tiff
 • .png
 • .jpeg
 • .pdf (adobe reader)
 • .ai (pentru cei care folosesc Illustrator)
 • word
 • power point
 • publisher
 • .bcw (pentru cei care folosesc Business Card Mx) 
Acestea fiind mentionate, asteptam pe emailul nostru, fisierele tale. Daca fisierele depasesc limita a 25mb, atunci le poti trimite prin wetransfer.com sau fastupload.ro ambele site-uri fiind utile si permitand incarcarea pana la 2gb de fisiere gratuite.

Bleed-ul de taiere este necesar?

Intotdeauna in productia publicitara se va solicita grafica sau fisierele ce trebuie sa contina neaparat bleed de taiere, sau mai exact marginile care se vor elimina la taiere, pentru ca produsul sa ramana la dimensiunea standard de care ai nevoie. Spre exemplu, un flyer a5 are dimensiunea 148x210mm, ceea ce inseamna ca pentru BT (bun de tipar) va trebui sa ne trimiti fisierul care are fundalul de dimensiunea 152x214mm, surplusul va fi eliminat la taiere si in final flyerele vor avea dimensiunea 148x210mm. De multe ori nu este necesar sa maresti tot flyerul ci doar fundalul acestuia, restul elementelor ramanand la fel. Este indicat sanu fie asezate foarte in margine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu